GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

torsdag 2 augusti 2012

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2012


Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2012 är det något långa namnet på ett av årets absolut mest spännande event för oss bilentusiaster. Som namnet antyder handlar detta om ett motorevent i landets allra sydligaste delar och man alternerar mellan tvillingorterna Falsterbo och Skanör. I år är det i Falsterbo och nu på Söndag den 5:e augusti mellan klockan 10-16 som gäller. Strax innan dess finns det möjlighet att skåda de utställande bilarna då de kör kortege från Kristineberg till Falsterbo.

Temat 2012 är "100 år av racing" vilket syftar på den hundraåriga födelsedagen av Prins Bertil. Utöver den ordinarie bilutställningen som utställare kan anmäla sig till bjuds det även på en sektion med speciellt inbjudna fordon och här finns möjlighet att se verkliga rariteter. På plats finns även en del av regionens kommersiella bilhandlare av mer exklusiva bilar.

Vackra bilar i rader i Skanör 2011 (Foto: M. Forsell)

I fjol gjorde Jarama ett besök i den anordnande föreningens klubbstuga i Skanör. Denna artikel där vi även skriver kort om eventets historia hittar du här - Besök hos Falsterbo Classic.

Editerat 2012-08-12:
Bilder från årets event finner du här.
Bilder från 2011 års event hittar du här.

4 kommentarer :

  1. Synd att man körde 5 mil för att se kortegen till utsatt tid i Skanör(2012) för att efter en timmes väntan få reda på av en förbipasserande att de kört förbi 20 minuter före utsatt tid på hemsidan. Sådär roligt för alla i alla orter som de skulle passera. Förseningar=ok. Inte tidigareläggning.

    SvaraRadera
  2. Verkligen oproffsigt och dåligt att man inte följer sin färdplan med utsatta tider, många besvikna längs färdvägen som fick vänta förgäves.

    SvaraRadera
  3. Vi stod i Höllviken vid kursgården och väntade länge nära en timme, när någon upplyste oss om att bilarna redan hade passerat långt innan den tid de skulle kommit. Mycket besvikna blev vi alla och bättre organiserat nästa gång kanske?

    SvaraRadera
  4. Lång väntan på bilar som aldrig kom, tråkigt......

    SvaraRadera